pátek, prosince 21, 2012

Užijte si dovolenou s přáteli s autopůjčovna Brno

Pokud se chystáte na cestu do Brna, druhého největšího města v České republice, tak autopůjčovna je tou nejlepší volbou, a to z jednoho prostého důvodu, a to že nabízí především svobodu v cestování po vlastní ose. Uličky města tak můžete pohodlně projíždět díky autopůjčovna Brno. Toto město, známé jako hlavní centrum jižní Moravy, je místem, kde se snoubí různé architektonické styly. Všechny památky pak můžete navštívit právě s využitím služeb Vaší autopůjčovny. V Brně najdete několik zajímavých míst speciálně pro mladé návštěvníky. Vydejte se s Vašimi přáteli na Náměstí Svobody a zaparkujte své auto na nějakém přilehlém parkovišti, protože pro většinu vozidel je jinak centrum města uzavřeno. Celou oblast centra pak můžete projít pěšky, neboť většina památek se nachází pouze 10 minut odsud.

Hrad Špilberk je známou pevností, kde se v současné době nachází muzeum. Jde o nádhernou stavbu, která dříve sloužila jako sídle moravských panovníků. Hrad a přilehlý park jsou součástí národního kulturního dědictví. Nezapomeňte ani na katedrálu Petrov, kostel Sv. Jakuba nebo nedalekou Staroměstskou radnici. Moravské náměstí neboli Náměstí Moravy, chcete-li, rozhodně musíte vidět. Je to největší náměstí ve městě, kterému vévodí původní Palác šlechtičen a kostel sv. Tomáše. Půjčte si vůz v autopůjčovna Brno a vydejte se do kapucínského kláštera, který patří mezi turisty k těm nejoblíbenějším. Najdete zde podzemní hrobky, nádherný kostek a barokní sochy.

Při návštěvě Brna musíte také vyzkoušet něco z místní kuchyně. Vepřové a brambory zde jasně vedou, ale můžete tu navštívit také některou z mezinárodních restaurací. Nicméně vyzkoušet tradiční českou kuchyni byste určitě měli, protože je opravdu výborná. Ve městě se nachází mnoho hospod a restaurací, kde servírují jídlo po celý den. Vynikající snídani dostanete v tradičních českých kavárnách, kde Vám nabídnou celou řadu různých rohlíků, chlebů a sladkého pečiva.

A nakonec se vydejte s Vaším vozem z autopůjčovna brno na jihomoravské vinice, kde se svými přáteli určitě prožijete nádherný den a ochutnáte přitom úžasná moravská vína. Najděte si na internetu nějakou autopůjčovnu a navštivte různá atraktivní místa tohoto nádherného českého města, které má mnoho co nabídnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat